söndag 19 april 2009

I stand on the edge, and I don't fear it.

Ibland vill man ju leva lite på kanten, om ni förstår. Man vill leva lite farligt, utmana livet lite. Ibland kanske man väljer att ha marmeladen UNDER osten istället för ovanpå.

Herregud vad vågat, kanske ni tänker. Men sån är jag! I dag, till exempel, hällde jag svartpeppar före jag hällde salt på hamburgarna, och jag tog lite Sweet Chili-sås ovanpå osten.

Det ni!

1 kommentar:

Therese sa...

För det första: Tack för att du har kommenterat vansinnigt mycket. Det gillar jag.

Jag har varit i Umeå. Jag kom nyss hem till fantastiska Östersund.

Robinson-Robban är en jävla dåre. Men det visste jag redan. Jag älskar dock honom ändå. Just för att han är en dåre.

Jag har inte sett Vesslans bild av Brost och Book. Kollar upp det nu. Återkommer.

Det där med Tradera låter vansinnigt. Jag tycker synd om dig. Alla förtjänar ett tradera-konto. Det sätter guldkant på vardagen. Hehe.

Professorgrejen är f.ö inte pretentiös. Den är hånfull. Hånfull mot vanliga, semi-intelligenta människor och deras förstånd. Det är ett slags bokstavlig kliché som är vansinnigt dum.

Jag gillar inte twitter. Jag gillar upprullade chinos. Jag gillar uttrycket "Nå djävulskt".

Angående flaskposten har du missuppfattat, Alexander. Det där med "Alternativt i en sjö." var ju ironiskt. Just för att flaskpostshelvetet då skulle ligga kvar på samma ställe. Jag förstår väl det. Lite som "Alternativt i en damm." eller "Alternativt i en uppblåsbar pool." Humor. Ironi. Ja. Och nej, han skulle inte skriva att han söker kärlek i flaskposten. Han skulle skriva något random, men ändå anmärkningsvärt.

Puh. Galet. Jag tror jag har svarat på allt nu.