fredag 24 april 2009

Goa gobbar.

Jag tror inte ni förstår hur varmt det är i skåne nu. Det är typ 20 i skuggan, utan att ens överdriva.
Man kan inte gå ut med kläder. Vissa har till och med tagit av sig skinnet. Samtliga har rakat av sig håret och vallfärdar till havet. Det är en jävla pers det här.

Dagens roligaste händelse:

De rutinerade Skurupsmännen satt som vanligt på Skurups gågatas träbänkar i dag. De ser likadana ut, allihopa. De har antingen jeansjacka eller en gammal sportjacka från 80-talet. Där satt de tre kompisarna när en fjärde Skurupsman kom gående. Helt plötsligt började han skrika: "HOLLYWOOD NÄSTA, HOLLYWOOD NÄSTA, HOLLYWOOD NÄSTA! HA HA HA HA HA!!!" till en av de tre kompisarna. Anledningen till denna uppmärksamhet var att mannen hade varit med i Skurups lokaltidning den här veckan.

Han påstod direkt efter att veckans tidning hade det fulaste omslaget han någonsin sett, och att han hade eldat upp tidningen. Efter dessa påståenden avslutade han mötet med ett "HA HA HA HA HA HA HA!!! FILMSTJÄRNA!!!" och försvann in på det lokala ATG-ombudet.

Vi har alltså en lokaltidning här. Den kommer ut varje fredag och består av typ 4 sidor om lokalbefolkningen. ALLA har varit med där.

Fantastiskt.

Inga kommentarer: